Vyhľadavánie

Street fighter show 2009

Oslava flair bartendingu na Slovensku je opäť za nami!

 

     Dňa 06.11. 2009 sa na Slovensku už po druhý krát konala súťaž Flairmotion Bacardi Street Fighter.   Táto exkluzívna medzinárodná súťaž vo Flair bartendingu spôsobom battle - teda súboja (jeden na jedného) sa za výdatnej podpory nadšených divákov uskutočnila v bratislavskom klube Dopler. Aj tento krát sme sa radi držali osvedčeného motta:


NO LIMITS - NO RULES - FREEDOM OF YOUR STYLE. 


     Súťažiacich, ale aj skvelé publikum večerom sprevádzali a tento jedinečný event moderovali Johnny PERFEKTO Mečoch a Benji SHAKEDADDY Benian.  Sekundoval im pri tom Nicolas Saint Jean, ktorý bol zároveň hlavným porotcom. Všetci sa zhodli na tom, že úroveň súťažiacich od minulého roku poriadne stúpla. Zo svetových súťaží sa prišlo ukázať zopár vychádzajúcich hviezd, čo ocenil aj Martin Baťa, druhý porotca v našej súťaži.

 

     O zábavu sa po celý večer staral team Hip Hop fakulty Johnnyho Mečocha a Mel Kasenčákovej.

Najmä oči pánov potešila Fashion Show a prehliadka spodnej bielizne od Michelle. Bartendrov zasa nadchla hlavne pesnička Barová od 2H+. Do paaarty nálady nás ladila produkcia Stameho a Grafika, Smolyho a vrcholom noci bol svetoznámy producent DJ Tyson z Royal Gigolos.

 

     Finále ako aj celá súťaž boli veľmi vyrovnané. Titul najlepšieho Street Flair Fightera 09 a finančnú prémiu si napokon z Bratislavy odniesol Nemec Florián Beuren, ktorého poriadne potrápil druhý najlepší Luca Valentin z Rumunska. Zaznamenali sme však aj naozaj kuriózne situácie, keď napríklad v prvom kole vypadol minuloročný víťaz Talian Marco Canova.

 

Ďalej súťažili:

Antonio Mantelli (I)

Emanuel Saint-Jean (F)

Saby Soros (HU)

Davide Russo (I)
Adam Eddy Bursík (SK)
Jan Streleček (CZ)
Norbert Szoke (HU)

Riff Khan (DE)
Goerkem Harp (DE)
Miloslav „Pikové Eso" Knezovič (SK)

Jarda Janoušek (CZ)

Marián Sikky Chmel (SK)

Tomáš Gyen (SK)

Ty CoCoS - barové potreby a E-shop, barmani a catering, barmanské kurzy a školenia, záruka kvality baru.